vrijdag 18 november 2022

Dit jaar viert obs De Kievitshoek in Wilhelminaoord haar 50-jarig bestaan. En deze mijlpaal gaat natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Vrijdag 18 november zal geheel in het teken staan van dit jubileum. Inmiddels zijn de leerkrachten al druk bezig met de voorbereidingen voor die dag.

In de ochtenduren wordt er een gevarieerd en feestelijk programma voor alle leerlingen samengesteld. Wat dat gaat worden blijft nog even een verrassing, maar het mag duidelijk zijn dat die ochtend de leerboeken in de kast blijven liggen en dat samen genieten deze dag kerndoel nummer 1 is.

In de middag wordt er voor alle overige belangstellenden van 16.00-19.00 uur een inloop georganiseerd. Foto’s die een beeld schetsen van de afgelopen 50 jaar en de mensen die elkaar daar ontmoeten zullen voor voldoende gespreksstof zorgen. Daar tussendoor zullen de huidige leerlingen ook nog van zich laten horen. Het is dus geen reünie, maar iedereen die obs De Kievitshoek een warm hart toedraagt, is welkom. Hierbij kan gedacht worden aan oud-leerlingen, dorpsgenoten en oud-leerkrachten.

De organisatie wil het evenement laagdrempelig houden en vraagt daarom geen entree. Dit houdt wel in dat drankjes en eventueel wat te eten voor eigen rekening is. Iedereen die van plan is dit feest op 27 oktober bij te gaan wonen, wordt verzocht zich aan te melden via kievitshoek50jaar@gmail.com . In de mail graag vermelden met hoeveel personen u komt en graag de namen van deze personen vermelden. Ook foto’s vanaf 1972 kunnen via dit e-mailadres worden toegestuurd. Bij voorkeur met jaartal erbij.

Ga terug naar de vorige pagina